4e werkweek - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Rachelle Meijlink - WaarBenJij.nu 4e werkweek - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van Rachelle Meijlink - WaarBenJij.nu

4e werkweek

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rachelle

26 November 2009 | Nepal, Kathmandu

Nouuu eigelijk gaat alles nog een beetje hetzelfde op het DCC. De juffen zijn nog steeds aardig. En het bevalt me nog prima er valt alleen niet zoveel nieuws te vertellen. Tja dinsdag ben ik er achter gekomen dat er een kindje luizen heeft. Dat lossen ze hier dus op door al hun kids hun haar in te vetten met olie. Dan kunnen de luizen niet meer bewegen en ze kunnen dan ook niet naar andere kids. Heel apart, maar k had dus meteen de hele dag jeuk. In het appartement heb ik even mn haar nagekeken maar kon gelukkig geen luis ontdekken. Woensdag ging ik even kijken bij het dansen van de Junior klas dat zijn de kleinste, Ramitha miss wil namelijk dat ik hun ook dansles ga geven. Wat een kids zijn dat zeg! egt! Ze zijn tussen de 2 en 4 en heel lief hoor. Maar er zitten der 2 tussen. Die luisteren niet. Eisen alle aandacht op, slaan de andere. Egt! Hoe ik hun aandacht er bij moet houden zou k niet weten. Er zitten er denk 14 in die klas ofzo! Maar goed. Ook heb ik winsdag met de senior klas plantjes in de grond gepot. Ze vonden et helemaal geweldig! Ik heb deze week 3 avonden in het Children Home geholpen en het ging wel oke! De kids zeggen wel elke keer dat ze geen hw hebben. Maar Tis maar een uurtje en dat gaat wel. Morgen ga ik alle kindjes van het DCC dansles geven. Mij benieuwen of dit gaat lukken. Ik ga een laptop buiten aansluiten zodat k buiten op het grasveld ze een dansje kan leren. Na vrijdag ben ik 10 dagen vrij, we gaan namelijk met de vrijwilligersgroep naar Chitwan. We gaan daar o.a op een olifant rijden en de olifant wassen! Dat lijkt me egt cool. Maandag hoefde ik van Ramitha niet te komen omdat ik anders alleen voor maandag terug naar Sankhu moest om te werken. Dus ik heb een lekker lang weekend. Komende woensdag gaan we naar Chitwan. Ennnn dan zit ik ook alweer op de helft van mn Nepal avontuur! Dat gaat egt vet snel! Nog steeds bedankt voor al jullie lieve reacties en alvast een fijne sinterklaas!

xxxx Rachelle

• 26 November 2009 - 10:12

Irene Lips:

Rachelle, gebruik je je hotmail adres dan stuur ik je wat tips van JTS ZO van Kirsten. Dansen met kleine kinderen.
    Irene

• 26 November 2009 - 11:05

Pim:

hey rachelle ik wist helemaal niet dat jij een waarbenjijnu pagina had.. maar ik heb je gevonden hoor;) heb alles gelezen. en het klinkt alsof je het naar je zin hebt. ik moet bekennen dat ik tog wel een beetje jaloers ben op je avonturen.
    veel plezier daar groetjes pim.

• 26 November 2009 - 19:44

Ivana:

geniet ze! groetjes uit Sint land.We zijn druk met surprises pak papier en rijmpjes.liefs, Ivana