honduras,guatemala
Blijf op de hoogte en volg Rachelle
18 November 2014 | Antigua, Antigua
Na m'n snorkel drama gechild en de dag daarna ook haha.
Volgende dag vroeg op 5:45 vertrekken met bus, veerboot en 8 uur in een public bus wejow! Was een lange reisdag maar aangekomen in copan.
Copan
Leuk plaatsje. Maya ruïnes bekeken super interessant met uitleg over alle tempels enzo. Vlogen ook wat papegaaien rond. Was in ieder geval erg interessant om er van alles over te horen en te zien. Verder lekker door plaatsje gelopen en bij zwembad gechild. We hadden de kans om naar de hotsprings te gaan met n bbq en ik wilde dat super graag. Maart de rest v de groep wilde niet was 3 u totaal in de auto en aangezien we nogal een lange reis hebben gehad en morgen weer 7 u in een busje moeten zitten wilde ze dat niet! Snik!!! Dus we zijn lekker door copan wezen lopen mams en ik, potje geyatzeed en bij het zwembad gechild :).
Guatemala
Ontbeten. Daarna om 9 u vertrokken voor een 7 u lange reis naar Antiqua Guatemala. Daar gaan we nog een community bezoeken en dan de 19e nieuwe groep ontmoeten yeah. Want deze groep zijn we wel een beetje zat. Gister gingen we avond eten en bijna niemand zei wat, haha heeeeeel gezellig! Dus ben super benieuwd naar de nieuwe groep :)!
Antiqua
Aangekomen. Super erge regen zoals j altijd op tv ziet dat het water naar beneden stroomt, auto's voor de helft door t water rijden. Hadden wij ook soms. Aangekomen jn hotel. Beetje rondgelopen toen het wat droger werd en savonds gingen we nog even stappen. Laatste avondje. Was opzich wel gezellig :). Waarschijnlijk omdat iedereen dacht yeah laatste avond haha. Maar heb me ingehouden met de drankjes ;) dus geen kater.
Volgende dag community bezocht, stadje bekeken en een salsa les gekregen van de barman v gister. Nouja is wel n ini mini barmannetje. De community was super schattig 10 vrouwen die een gemeenschapje hebben. Ze gingen voor ons dansen en gooide bloemen in ons gezicht. Ook lieten ze de processen van het weven zien, heel interessant. De salsa, we zouden met hele groep gaan maar alleen Lou en ik bleven over. Maar het was echt super vet!! Daarna nog even verdwaald ofcourse voordat we het hotel terugvonden maar was super vet. Savonds laatste etentje met de groep. Was gezellig. Morgen lekker over de marktjes struinen en morgen avond nieuwe groep leren kennen.
19 November 2014 - 07:27
Corrie:
Kan me voorstellen dat je eerst even moest bij komen van het snorkel drama ,mooie foto's
Kan me er wel iets bij voorstellen dat niemand zat te springen voor de hotsprings na zo'n lange reis .Denk dat iedereen ook wel heel erg moe was na die lange reis
mag toch hopen dat na al die regen de zon weer is gaan schijnen
Heb net je foto's bekeken ,schitterend .En al die kleuren ,echt geweldig.krijg de neiging om te kopen hahahaha
Weer een hele belevenis op zich ,echt leuk ,Ben benieuwd naar de nieuwe groep .
En hoest met mam ,geniet ook nog steeds volop
Lieverd hele dike knuffel ook voor mam .Kijk uit naar je volgende belevenis
Heel veel liefs van ons allemaal xxx