banff
Blijf op de hoogte en volg Rachelle
21 November 2016 | Verenigde Staten, Beddington
Lijkt best wel erg op Vancouver. Gewoon een stadje maar vind het ook niet echt bijzonder. Ze staan bekend om rodeo paarden.Wilde westen van Canada. Maar je zit vooral heel veel naaldbomen. Nu naar banff de plek waar de husky toer gewoon niet doorgaat!Grrr
Banff
Op weg naar banff hele mooie grote huizen en uitgestrekte vlaktes en naaldbomen. Met een beetje sneeuw echt prachtig het uitzicht! Je ziet koetjes in de wei. Echt mooi. Een Hyundai santa fe is onze suv deze trip!
Banff ligt in de Rocky mountains dat is wel super vet! Super mooie uitzichten overal!
Echt geweldig! Echt mooi de rockys met sneeuw erop! We kunnen helaas ook geen wildlife toer doen want het schijnt dat de beren al terug zijn naar hun vallei. Ook geen husky's maar het uitzicht en de plek is wel echt beautifull! Lekker door stadje gelopen. Is gewoon 1 straatje. Het is hier een paradijs voor skisport. Hoogste berg van Canada is hier! Wij hebben beetje door banff geslenterd, wijntje gedronken, in de hot tub gezeten bij ons hotel. Daarna mams der bday al vast gevierd. Want in Nl is mam al jarig!!! Yeahh! Duss dat hebben we de rest van de middag lekker gevierd. Lekker bij een parade nog gekeken want die was hier om 6 uur een santa Claus parade. Daarna lekker gegeten en drankjes gedaan!
Vandaag is mam dan hier jarig! Eerst ff lekker ontbeten. Ruud had placemats geregeld met 50 erop dus dat was super leuk voor mams! EEn... we gaan naar de hot springs!!yeahh nou ja mam ik en Ruud dan. Marco gaat vandaag snow boarden op de hoogste berg van Canada iets met sunshine. Hij is helemaal enthousiast natuurlijk! Banff staat ook bekend als eens ski oort. Nou de hotsprings waren egt sucks! Niet in gegaan zagen het vanaf de kant gewoon een mini zwembad dat was het! Kunnen we net zo goed in het hotel gaan. Duss we hebben een gondela banff genomen ofzo. Naar boven de bergen in! Super mooi uitzicht overal sneeuw! Echt prachtig! Toen weer met het gondeltje naar beneden. De berg heette sulphur mountain. Daarna ff lekker geshopt en nog wat spulletjes gekocht. Lekker drankjes gedaan, even in de hot tub. Marco ook terug gekomen van snowboarden vond ie helemaal geweldig. Lekker hapje gegeten en nog meer drankjes. Was egt een top dag op mams der 50th bday!! Was geslaagd!!
Vandaag wordt weer een lange reisdag. Komen we daarna weer aan in Vancouver. Daar nog even hapje eten en dan gaan we morgen naar Alaska! Yeahh!
21 November 2016 - 21:24
Corrie:
Nogmaals gefeliciteerd met mam Top dat jullie het gevierd hebben Echt leuk die placemats Echt balen dat de husky tour niet door gaat ,Hadden ze geen alternatief voor die tour Jullie hebben in ieder geval kunnen genieten van prachtig uitzicht Heerlijk hoor zo'n hot tub Lekker wijntje op mam haar verjaardag En ach ja ..., waarom ook niet mam wordt maar een keer 50 We nemen er nog een Hahaha Heerlijk hier hou ik zo van Op zich ook leuk om zo'n paradetje zien ,met Santa hahaha
Top ,dat Marco zich even heeft uit kunnen leven met snowboarden Kan toch maar mooi vertellen dat hij heeft gesnowboard in Banff Geweldig toch .Leuk voor hem en stoer
Bij hots springs zou ik toch een plas verwachten met natuurlijk heet water en zeker geen zwembad Echt balen als je je er zo op verheugd
In de hot tub is ook heerlijk en zeker met drankje erbij ,gezellig
Goede reis terug naar Vancouver,doe voorzichtig en heel veel plezier in Alaska Brrrrrrrr
Dikke knuffel xxxx
22 November 2016 - 02:51
Rachelle :
Heeey lieve corrie,
Oo dacht dat elke Ross' een beetje hetzelfde was haha. Nouja ik heb wel leuke dingetje al hoor dus ben al super tevreden. Heb al een extra tas haha om mee terug te nemen! Ja Marco vond t geweldig het boarden heedt hij dat ook weer ff gedaan. Ja hot spring waren echt balen hadden wij ook verwacht hoor zon natuurlijk warm water bron maar dit was echt sucks. Ach ja gondel was mooi! Jaa zitten nu jn een sportbar in vanvouver te wachten op ons eten! Morgen nog Alaska en dan zit het er helaas al weer op! Snik snik
Alles goed met jullie verder?
Xx