nyc
Blijf op de hoogte en volg Rachelle
05 November 2016 | Verenigde Staten, 418 W 46th
Nyc 2
Time square bij night
Super vet! Al die billboards al die neonlichten, straatartiesten moet je echt een keer gezien hebben super indrukwekkend! De metro terug naar het appartement is Savonds wel een beetje vreemd. Allemaal vreemde snuiters in de metro. Dronken lappen, gangsters van alles haha! Wel grappig maar je moet wel goed op je spullen letten heb ik het idee haha!
Lekker even ontbeten bij tentje bij ons in de buurt van het appartement. Super lekker en nu op weg naar hop on hop off. We hebben een downtown en uptown gedaan langs heel veel wijken in new york. Soho, little italy, Manhattan China town etc. Super leuk en veel informatie gekregen. Langs final district wall street de hudson rivier waar we morgen overheen gaan om het Vrijheidsbeeld te zien met een tour. Verder zijn we ook natuurlijk langs central park gegaan.
Even een feitje. New york heeft ongeveer 9 miljoen inwoners! We hebben net op times square een foldertje gekregen en we gaan vanavond gewoon naar Chicago op Broadway! Woehoe super vet!
The bronx yankee stadium
Was al super apart om met de metro naar de bronx te gaan hele andere cultuur mensen in de metro. Spaans sprekenden allemaal verschillende soorten mensen. Daar lekker gegeten bij het yankee stadium hard rock café.
Chicago op Broadway!
Daarna naar de musical Chicago geweest op Broadway! Geweldig! Daarna terug naar het appartement. Het was druk op times square. Ze zijn aan het opbouwen voor de marathon. Er lopen nep artiesten voorbij waaronder ook een trump en een Hilary met een cameraploeg echt een chaos maar was wel weer leuk om even mee te maken. Mensen allemaal mooi gekleed om op stap te gaan het is natuurlijk vrijdag avond, super leuk om te zien allemaal!
Marco z'n bday vandaag
Begonnen met overheerlijk ontbijtje bij een tentje om de hoek van ons appartement. Daarna state of liberty cruise. Waren weer is verkeerd gelopen dus kwamen nog precies op tijd aan om mee te kunnen. Stukje gevaren langs de brooklyn bridge en het Vrijheidsbeeld. Ook zag je allemaal vette helikopter vluchten maar die zijn gewoon 235 dollar voor 15 min per persoon!! Pff dus dat gaan we ff niet doen dat willen we over de grand canyon doen! Woehoe!! Leuke cruise was het iig. Ook nog even in central park gechild. Super mooi park en je hebt echt even het gevoel of je het drukke new york achter je laat. In central park merkte je al echt dat de marathon van new york morgen is! Dranghekken billboards tribunes van alles super leuk om te zien!
Rockefeller center!
Toch nog even geweest want we hadden nog een activiteit over op de pas. Ook mooi uitzicht punt over de hele stad new york!
Daarna lekker gegeten in een Mexicaans restaurantje! Super lekker gegeten! Waar ze ook nog voor Marco hebben gezongen!!
Dit is het einde van het new york avontuur! Soo Bey Bey new york Hello san fransisco!
Omg nog even een bizarre gebeurtenis hoor! Toen we terug gingen naar het appartement hebben we wat meegemaakt!! Pff hier komt het:
Een gozer helemaal dronken loopt zo de weg op terwijl wij uit de supermarkt komen lopen! Z'n vrienden (denk ik) proberen hem tegen te houden en sturen hem elke keer de stoep op maar hij blijft de drukke straat op lopen en schreeuwen. Er komt politie aan met zwaailichten. Die stoppen maar stappen gewoon niet uit. Vervolgens knalt er een andere auto hoppa op de stilstaande politie auto. De politie vergeet de dronkenlap en maakt zich zorgen om de auto. Ze sturen de dronken gozer terug de stoep op en gaan weg. Dan wordt een vriendin boos op de jongen en zegt er wat van en pakt z'n arm. Die dronkaard duwt het Meisje, loopt de straat Op en schopt gewoon een willekeurige auto spiegel van een auto die voor een stoplicht staat. De auto stopt natuurlijk. Een andere vriend loopt de weg op en geeft de spiegel terug aan de automobilist echt van sorry my friend is drunk here is your miror! Komt er vervolgens gewoon nog een dronkenlap aan en toen zijn we maar weg gegaan! Maar echt te bizar voor woorden! Echt nog nooit gezien. Wat denk je dan als automobilist sta je gewoon voor een stoplicht en dan zon dronken jochie rent de straat op en schopt je spiegel eraf! Echt te idioot voor woorden gewoon. Beetje aparte afsluiting van de dag! Morgen op naar het nieuwe avontuur rondreis met de auto door andere staten!
Bey new york, the city that never sleeps! Hello san fransisco!
06 November 2016 - 14:56
Corrie :
Het was echt allemaal schitterend om te zien alleen al op de foto's ,dus voor jullie helemaal geweldig
Marco jarig ,Wist ik niet dus bij deze Happy birthday to you ,Happy birthday to you ,Happy birthday dear Marco ,Happy birthday to you YEAAAAAAHHHH Nog vele mooie jaren Dikke knuffel
Hoe was de musical
Best wel eng met zo'n dronken mongool ,je weet nooit wat ze gaan doen .maar gelukkig geen nare dingen En nu op weg naar S.F. spannend en geweldig ,Ik hoop dat jullie daar net zo genieten als in NY Heel veel plezier Dikke knuffel ,we proosten op Marco Love you schatjes x
07 November 2016 - 16:25
Shanna:
Enjoy San Fransisco!!!!! Mocht je nog een tip willen van een leuk vis-restaurant, let me know!!
08 November 2016 - 16:44
Rachelle :
Thnx van Marco hij heeft een top bday gehad! De musical was egt geweldig! Gewoon op Broadway en echt super vet! Paar chinezen achter ons waren wel gewoon in slaap gevallen echt te erg! Whaha! Ja die dronken idioot was wel eng maar wel echt bizar om te zien moest blijven kijken gewoon! Thnx voor de reacties!! Xx